PONUDBA

Veseli smo vašega obiska in vašega zanimanja za našo zbirko, ki je osredotočena na prevladujoča stilna obdobja iz 19. in 20. stoletja, kot so empir, biedermaier, historizem in secesija. Poleg tega imamo tudi nekaj izbranih kosov baroka, renesanse in eksotike, čeprav so ti predstavljeni v manjšem obsegu.

Zavedamo se, da je naša ponudba obsežna in je nemogoče predstaviti vse kose na spletni strani. Zato vam priporočamo, da nas kontaktirate ali nam pošljete povpraševanje, da bi dobili podrobnejše informacije o določenih kosih ali zahtevali dodatne slike in opise. Naša strokovna ekipa bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja in vam pomagala najti ustrezno rešitev glede na vaše želje in potrebe.

Vabimo vas tudi, da nas obiščete osebno v našem razstavnem prostoru, kjer boste imeli priložnost si ogledati našo zbirko v živo. To vam bo omogočilo, da se prepričate o kakovosti in lepoti naših kosov ter kako se estetsko ujemajo z vašim prostorom. Naša ekipa vam bo na voljo za svetovanje in pomagala pri izbiri najustreznejših kosov za vaše potrebe.

Zahvaljujemo se vam, ker ste obiskali našo spletno stran. Veselimo se vašega stika in priložnosti, da vam predstavimo našo izjemno zbirko rezstavriranja ter vam pomagamo ustvariti estetsko privlačen prostor, ki odraža vašo individualnost in okus.