PONUDBA

Veseli smo vašega obiska in vašega zanimanja za našo zbirko, ki je osredotočena na stilna obdobja iz 19. in 20. stoletja, kot so biedermeier, historizem in secesija.  Globalni trendi nas pa že nekaj časa usmerjajo v kose pohištva z ozadjem oz. avtorjem. To se predvsem kosi, ki datirajo v drugo polovico 20. stoletja, tako imenvani "Mid century design". Najboljši iz tega obdobja so Danci (H.Wegner, A.Jacobsen, O.Wanscher, K.Klint, F.Juhl, J.Andersen, N.O.Moller...), sledijo jim Italijani in Francozi. Na tem področju vsekakor orjemo ledino v Sloveniji z najbolj pestro ponudbo.

Zavedamo se, da je naša ponudba obsežna, se spreminja na dnevni bazi in je nemogoče predstaviti vse kose na spletni strani. Zato vam priporočamo, da nas kontaktirate ali nam pošljete povpraševanje, da bi dobili podrobnejše informacije o določenih kosih ali zahtevali dodatne slike in opise. Naša strokovna ekipa bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja in vam pomagala najti ustrezno rešitev glede na vaše želje in potrebe.

Vabimo vas tudi, da nas obiščete osebno v našem razstavnem prostoru, kjer boste imeli priložnost si ogledati našo zbirko v živo. To vam bo omogočilo, da se prepričate o kakovosti in lepoti naših kosov ter kako se estetsko ujemajo z vašim prostorom.